Dagbesteding Vreugdehof

Een (langdurige) ziekte, beperking of handicap kan uw leven behoorlijk op zijn kop zetten. Met wat extra zorg en /of begeleiding kunt u deze vaak weer een beetje op de rit krijgen. Bij Dagbesteding Vreugdehof kunt u rekenen op zorg en begeleiding met respect en waardering voor uw levensstijl, achtergrond en gewoonten. Zodat u uzelf kunt blijven, of weer worden.

Dagbesteding Vreugdehof is gevestigd in Amsterdam Zuid. Het is een gezellige Dagbesteding waar veel kan.Van kaarsen maken tot bloemschikken, van creatieve therapie tot bewegen op muziek en van koken tot textiele werkvormen, er is zelfs een weggeefwinkel met alle bijbehorende werkzaamheden. Maar er hoeft niets! De professionele begeleiding kijkt samen met u naar uw wensen en mogelijkheden. Wat vindt u leuk om te doen? Waar bent u goed in? Wat heeft u nodig om echt uzelf te kunnen zijn? Samen wordt er gekeken wat voor u een geschikt programma is en hoe u uw eigen rol hierin ziet. Dit kan individueel of in een groep. Ons streven: Allemaal met een voldaan en tevreden gevoel naar huis!

Dagbesteding Vreugdehof is vooral geschikt voor senioren met een psychiatrische beperking, maar ook voor mensen die chronisch ziek zijn, lichamelijke beperkingen ondervinden, niet-aangeboren hersenletsel hebben of in een sociaal isolement verkeren is Dagbesteding Vreugdehof een fijne plek.

Praktische informatie
Openingstijden: 11:00 – 17:00
Kosten: Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Amstelring Dagbesteding dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze kosten kunnen, als u een indicatie heeft, vergoed worden vanuit een PGB, de Wet Langdurige Zorg of door de gemeente vanuit de WMO.
Er geldt een eigen bijdrage van 5 euro wanneer u een warme maaltijd bestelt of gebruik wilt maken van diensten zoals de kapper.

Contactgegevens:
Dagbesteding Vreugdehof
De Klencke 111
1083 HH Amsterdam
020-5476174 of 020-5416175
Contactpersoon: Linda Mittendorf