Dagbesteding Leo Polak

Bent u op zoek naar een gezellige dagbesteding in Amsterdam Nieuw West met een divers aanbod aan activiteiten? Om uw dag op een fijne manier door te brengen of om uw mantelzorg even te ontlasten? U bent bij Dagbesteding Leo Polak van harte welkom!

Dagbesteding Leo Polak biedt een huiselijke omgeving met aandacht voor elkaars verhaal en een vriendschappelijke sfeer. Nieuwe bezoekers voelen zich snel thuis, en dat vinden we belangrijk. Er is een breed en divers aanbod van activiteiten die we samen met bezoekers samenstellen. Een greep uit onze activiteiten:

  • Creatieve activiteiten als workshops, schilderclub en bloemschikken
  • Geheugen training met quizzen, braintrainer en spelmateriaal
  • Bewegen op muziek, zitdansen, rollatordansen en wandelclub, fietsen op de duo fiets
  • Ontspanningsactiviteiten
  • Gespreksgroepen, mantelzorgondersteuning, reminiscentie
  • Zingen, muziek maken en muziek, luisteren
  • Uitstapjes naar museua, dierentuin, concert of boottocht
  • Kook- en bakactiviteiten

Heeft u ideeën voor een nieuwe  activiteit, voor uzelf of een groep? Dan horen we het graag! Er is veel mogelijk en er hoeft niets.

Samen eten

Een smakelijke  lunch is bij uw bezoek aan de dagbesteding inbegrepen. Ook  is het mogelijk om tegen betaling  een warme maaltijd te gebruiken.

Voorzieningen Leo Polak

Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van de voorzieningen in het verpleeghuis van Leo Polak. U kunt dan denken aan een bezoek aan de kapsalon (tegen betaling), het winkeltje en de prachtige binnentuin. In Leo Polak kunt u ook terecht bij de fysiotherapeut (met verwijzing van de huisarts of specialist).

Openingstijden en contact

Dagbesteding Leo Polak  is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.  U kunt ons bereiken via
(020) 756 26 09 of (020) 756 25 19 of stel uw vraag via ons contactformulier.Geïnteresseerd in onze dagbesteding? We maken graag kennis met u! Samen bespreken we uw  wensen en de mogelijkheden voor dagbesteding bij Amstelring in uw specifieke situatie. Natuurlijk kunt u ook een keer sfeer komen proeven.
Voor het bezoek  aan dagbesteding is een WMO indicatie dagbesteding  nodig. Wij kunnen deze indicatie voor u aanvragen bij het WMO loket van de gemeente Amsterdam. Ook met een indicatie WLZ ( wet langdurige zorg) kunt u dagbesteding bezoeken (overbruggingszorg).

Vragen of aanvullende informatie

Heeft u vragen over dagbesteding? U kunt ons bereiken via  (020) 756 26 09 of (020) 756 25 19  of stel uw vraag via ons contactformulier
Aanmelden, indicatie en kosten