restaurantbiertje_jpgHuis van de Buurt Floriande

Dit Huis van de Buurt is gevestigd in een sfeervol restaurant, direct gelegen aan Winkelcentrum Floriande en is van alle moderne gemakken voorzien. In en rondom het restaurant organiseren verenigingen en organisaties verschillende activiteiten, zoals bloemschikken, biljarten, lezingen, maar ook fitness en wandelverenigingen. Uiteraard kunt u ook gewoon een maaltijd of een heerlijke kop koffie nuttigen in het restaurant, welke 7 dagen per week geopend is. Alle activiteiten in het Huis van de Buurt zijn ook goed toegankelijk wanneer er zorg of begeleiding vereist is.

Dagbesteding Floriande

De gespecialiseerde dagverzorging Floriande is gevestigd in het Huis van de Buurt Floriande in Hoofddorp. Deze groep is bedoeld voor mensen die te maken hebben met eenzaamheid of geheugenproblemen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden zoals fitness, spel, creatieve workshops, lezen, wandelen, winkelen en twee maal per jaar wordt er een uitstapje gemaakt. Het is mogelijk om de hele dag op de groep te verblijven, zo kunnen we bijvoorbeeld voorkomen dat iemand ongewenst de hele dag alleen is, of juist familieleden ontlasten. Uiteraard bepaalt u zelf waar u wel en niet aan mee wilt doen.

Tussen de middag gaat de groep gezamenlijk “uit eten” in het restaurant van het Huis van de Buurt. Hier krijgt men een broodmaaltijd inclusief soep en dessert aangeboden. Tegen betaling is het ook mogelijk een warme maaltijd te bestellen, zodat er ’s avonds thuis niet meer gekookt hoeft te worden. In het Huis van de Buurt is tevens een gezondheidscentrum, apotheek, kapper, pedicure en verschillende verenigingen gevestigd.

Praktische informatie

Openingstijden: 10:00 – 16:00
Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers
Kosten en vergoeding: meer hierover kunt u lezen op de pagina Kosten en vergoeding
Vervoer: het is mogelijk om opgehaald en thuisgebracht te worden. Wanneer u een vervoersindicatie heeft dan worden deze kosten vergoed.

Contactgegevens

Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar op 020-3335206 van 09.00 – 10.00 uur voor afmeldingen en van 16.00 – 17.00 uur voor informatie. Buiten deze tijden zijn we aan het werk met de groep en kunnen we u niet direct telefonisch te woord staan. U kunt natuurlijk altijd een boodschap inspreken via onze voicemail of mailen op onderstaand mailadres.
Huis van de Buurt Floriande
Hankstraat 3
2134 DT Hoofddorp
DagbestedingFloriande@amstelring.nl

gedektetafel_jpg