Hoofddorp – Bornholm

IbarberaDagbesteding Bornholm is er speciaal voor mensen die actief en in beweging willen blijven of weer willen komen. Op deze dagbesteding werkt u aan doelen die u samen met uw begeleider opstelt. Activiteiten waar u aan kunt denken om uw vaardigheden te verbeteren of in stand te houden zijn bewegingsactiviteiten, geheugentraining of het trainen door middel van het doen van huishoudelijke of arbeidsmatige activiteiten.

De dagbesteding werkt intensief samen met fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en ergotherapeuten, maar ook met het verpleeghuis en de revalidatieafdeling.

Dagbesteding Bornholm is uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld een CVA gehad hebben, mensen die na revalidatie weer thuis komen of mensen die hun cognitieve vaardigheden zo lang mogelijk in stand willen houden.

Bij Amstelring Dagbesteding kijken we altijd naar uw wensen, behoeften en interesses, zodat het niet alleen nuttig, maar zeker ook prettig en leuk is!

Praktische informatie

Openingstijden: in overleg
Kosten: Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Amstelring Dagbesteding dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze kosten kunnen, als u een indicatie heeft, vergoed worden dmv een PGB, de Wet Langdurige Zorg of door de gemeente vanuit de WMO. Hier is een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan verbonden, de hoogte van deze eigen bijdrage kunt berekenen op de website van het CAK. Er geldt een eigen bijdrage van 5 euro wanneer u een warme maaltijd bestelt of gebruik wilt maken van diensten zoals de kapper.
Vervoer: Onze vaste vervoerder kan u halen en weer thuisbrengen wanneer u een vervoersindicatie heeft.

Contactgegevens:
Dagbesteding Bornholm
Bornholm 50
2133 AA Hoofddorp
023-5549777
dagbestedingbornholm@amstelring.nl