Dagbesteding De Schuilhoeve 

De gespecialiseerde dagbesteding De Schuilhoeve in Badhoevedorp is een groep voor ouderen die zich eenzaam voelen of vergeetachtig worden. Bij deze groep staat ouderwetse gezelligheid, humor en openheid voorop. De groep is gevestigd in de Schuilhoeve op loopafstand van winkels, park en kinderboerderij en met verschillende diensten zoals  kapper of spreekuur van de praktijkondersteuner van de huisarts.
Het is mogelijk om de hele dag op de groep te verblijven. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals lezen, wandelen, spel en zang en twee maal per jaar een uitstapje. Uiteraard bepaalt u zelf waar u wel en niet aan mee wilt doen. Tussen de middag krijgt u een lunch, bestaande uit soep en brood, aangeboden. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een warme maaltijd te bestellen, zodat er ’s avonds niet meer gekookt hoeft te worden.

Praktische informatie

Openingstijden:
Groepsgrootte: maximaal 15 deelnemers
Kosten: Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Amstelring Dagbesteding dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze kosten kunnen, als u een indicatie heeft, vergoed worden dmv een PGB, de Wet Langdurige Zorg of door de gemeente vanuit de WMO. Hier is een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan verbonden, de hoogte van deze eigen bijdrage kunt berekenen op de website van het CAK. Er geldt een eigen bijdrage wanneer u een warme maaltijd bestelt of gebruik wilt maken van diensten van het Huis van de Buurt, zoals de kapper.
Vervoer: Onze vaste vervoerder kan u halen en weer thuisbrengen wanneer u een vervoersindicatie heeft.

Contactgegevens:

Keizersweg 195
1171 XD Badhoevedorp
020-4499775
DagbestedingSchuilhoeve@amstelring.nl