My Generation voor Rock n Roll ouderen

Ouder, misschien wat gebrekkiger, maar nog lang niet toe aan verveling? Dan is het project MY GENERATION misschien echt iets voor jou! Elkaar informeel ontmoeten, samen naar optredens, dansen, zingen in een rockkoor of spelen in een band: MY GENERATION is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen.

Cultureel ontmoeten
Iedere donderdagmiddag kunt u terecht in het Duyckercafé voor een drankje, praatje en natuurlijk een plaatje. Het programma is gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen en diverse workshops. Elkaar ontmoeten en meedoen staan centraal. Iedere eerste donderdag van de maand wordt u verrast met een lezing, een muziek optreden of feestje, de andere donderdagen ontmoeten we elkaar informeel en bekijken samen wat we gaan doen. Dit programma is ook zeer geschikt voor mensen die misschien iets meer ondersteuning nodig hebben.
Wanneer: Iedere donderdag
Tijd: 14:30 – 17:00
Kosten: gratis (incl. 1 consumptie)

Rockkoor mijn generation
Iedere donderdag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. Geen Nederlandstalige ‘verpleeghuis-hits’, maar lekkere stevige pop- en rocknummers. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer!
Wanneer: Iedere donderdag
Tijd: 15:30 – 17:00
Kosten: 7,50 per keer of 77,50 voor een 15 rittenkaart

Spelen in een band
Altijd al in een band willen spelen? Zin om die gitaar weer van zolder te halen? Wacht niet langer, maar speel lekker mee! Laat ons weten wat je kan en wat je wilt en wij helpen je zoeken naar de juiste bandmaatjes waarmee je vervolgens kan oefenen in één van de professionele oefenruimtes. Lekker samen aan de slag, of onder leiding van een bandcoach, alles is mogelijk! Mensen die al een tijd niet meer gespeeld hebben, onzeker zijn, of hun mogelijkheden willen uitbreiden, kunnen via Pier K een opfriscursus volgen.
Wanneer: Iedere donderdag
Tijd: 14:30 – 17:00
Kosten: 5,- per keer zonder begeleiding, begeleidingskosten in overleg.

Informatie of ondersteuning
Heeft u vragen, heeft u ondersteuning nodig om aan onze activiteiten mee te kunnen doen, of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op via mygeneration@amstelring.nl of telefonisch met Misha de Jong: 06-14646643