Dagbesteding Eigen Haard
In het gezellige Zwanenburg is, na de succesvolle bewonersactie tegen sluiting van eigen Haard, een prachtig nieuw woonzorgcentrum en ontmoetingscentrum geopend. Een ontmoetingscentrum als plek die voldoet aan alle wensen van de bewoners en bezoekers in en om Eigen Haard. een plek waar vele activiteiten georganiseerd worden en waar ouderen met vragen of behoefte aan extra hulp terecht kunnen. Wanneer iemand zorg en/of ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een handicap, ziekte of ouderdom, dan kan deze worden georganiseerd. Kortom een plek waar iedere Zwanenburger zich thuis voelt.

Geïndiceerde dagbesteding
Mocht de intensiteit van de zorgvraag zwaarder worden, dan kunt u kiezen voor geïndiceerde dagbesteding. U komt hiervoor in aanmerking als u wat meer ondersteuning nodig heeft bij het oppakken of uitvoeren van activiteiten, of wanneer u begeleiding nodig heeft bij het invullen van uw dag- en weekprogramma. Professionals helpen u de dag naar eigen wensen in te vullen met als doel een fijne dagbesteding waarbij u zo min mogelijk gehinderd wordt door uw beperkingen.

Praktische informatie
Openingstijden: 10:00 – 16:00
Groepsgrootte: Gemiddeld 8 deelnemers
Kosten en vergoeding: meer hierover kunt u lezen op de pagina Kosten en vergoeding
Vervoer: het is mogelijk om opgehaald en thuisgebracht te worden. Wanneer u een vervoersindicatie heeft dan worden deze kosten vergoed.

Contactgegevens 
Eigen Haard
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
020-497 5444 / 020-4077592
DagbestedingEigenhaard@amstelring.nl