Coördinator Huis van de Buurt

Introductie coördinator Huis van de Buurt Floriande

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Annemieke Ebbers en ik heb een mooi cadeautje gekregen; namelijk de eer om het Huis van de Buurt in woonzorgcentrum Amstelring Floriande meer ruchtbaarheid te gaan geven!

Het Huis van de Buurt is gevestigd in een centraal gelegen locatie naast winkelcentrum Floriande met een gezellig en sfeervol restaurant.

Onze locatie Amstelring Floriande biedt naast het zelfstandig wonen in een van de appartementen een woonzorgcentrum met 6 ruime woningen. Daarnaast bieden wij voor 2 verschillende doelgroepen dagbesteding aan. In ons laagdrempelige restaurant worden dagelijks diverse uiteenlopende activiteiten aangeboden in de vorm van creativiteit, sport en spel en ontspanning.

Eke dinsdag van 10.00 – 13.00 uur organiseren wij een wekelijkse ochtend van gezellig samen. Een kopje koffie/thee, een gezellig praatje en voor degene die het leuk vindt sluiten we de ochtend af met en gezamenlijke lunch welke wordt aangeboden voor EUR 2,50. Het motto zal zijn ‘Niets moet en alles mag!’ De 1e keer zal zijn op dinsdag 26 juli.

Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *