Dagbesteding Eigen Haard langs de Bollenvelden

Dagbesteding Eigen Haard is met de hele groep langs langs de bollenvelden getrokken. Hieronder een enthousiast verslag:

Wat hebben we het getroffen tijdens de 4 ritten, die we met onze bezoekers mochten doen richting de prachtig bollenvelden, in de omgeving van Lisse.

Het was wel even vroeg opstaan want de bus van Linda stond al om 10.00 uur op de stoep, gelukkig was er nog wel tijd voor een kopje koffie. Nadat iedereen ingestapt was ging de rit richting de Zilk, waar direct genoten werd van de  hyacintenvelden, die nog mooi waren, maar vooral van de tulpen in vele soorten en kleuren.

Natuurlijk werd de bus af en toe “gewoon“ aan de kant gezet om rustig te genieten, ook werd er gestopt bij een bollenboer om tulpen voor de thuisblijvers te kopen. Omdat we toch in de buurt waren, namen we natuurlijk ook even een kijkje op de boulevard van Noordwijk, waar we een zeer rustige zee konden aanschouwen. Verder via Voorhout en Sassenheim, waar de tulpen ook weer in alle kleuren te bewonderen waren. Ook aan de inwendige mens was gedacht, het lunchpakketje werd genuttigd tussen de bollenvelden. Ik denk dat ik namens iedereen kan en mag zeggen, dat dit voor ons allemaal een zeer geslaagde week was en zeker voor herhaling vatbaar.

José, Nathalie, Eveline, Dorothé en Anita.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *