Dagje Artis voor Dagbesteding Vreugdehof

Dagbesteding Vreugdehof (Amsterdam) heeft dankzij Amsterdam Cares een heerlijke dag in Artis door mogen brengen. 

Vroeg op de morgen werden de bezoekers verwelkomt met een warm ontvangst en kwam de bus al gauw voorrijden. 25 rolstoelen werden achterin een bestelbusje geladen en we stonden in de startblokken om er een geweldige dag van te maken.

Bij aankomst stonden er 35 enthousiaste vrijwilligers van het bedrijf PWC op ons te wachten, met de lunchpakketjes op schoot konden we direct Artis in. En wat was het genieten, met een zacht zonnetje en heerlijk lente briesje in de rug ging ieder zijn eigen pad, met een ware opstopping bij het apenhuis.

Ook het jonge olifantje kon bezoek verwachten en maakte er een ware show van door eens lekker door de modder te rollen.  Een aantal bezoekers hebben zelfs de primeur gehad om de geboorte van het eerste baby zeeleeuwtje mee te mogen maken. Deze mooie dag werd afgesloten met heerlijk appelgebak en een kop warme koffie of thee. Hierbij werd nog even lekker nagekletst.

En net voor de regen zou beginnen werden de spullen weer ingepakt en zijn we weer naar de richting van de bus gegaan. Met een afrondende speech van Bea in de bus werd de dag gezamenlijk afgesloten. Kortom een heerlijke dag met een mooi resultaat: twee vrijwilligers vinden het zo leuk, dat zij graag nog eens bij ons langs komen.  

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *