Danspaleis groot succes!

Het Danspaleis dat georganiseerd werd in Het Cultuurgebouw was met een opkomst van ruim 90 mensen, een groot succes! De hele middag werd er gedanst, gekeken en gekletst. Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement voor ouderen met een bevlogen Platen Draaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Kortom, een vrolijk feest van herkenning!

Op woensdag 3 oktober werd de passage in het Cultuurgebouw omgetoverd tot het danspaleis. De middag werd geopend door locoburgemeester Marjolein Steffens – van de Water. Daarna legde de Platen Draaier de eerste plaat erop en gingen de voetjes direct van de vloer.

NH-Nieuws maakte een vrolijk reportage, welke hier te bekijken is.

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding organiseren iedere donderdag een cultuurprogramma in het gezellige café van Duycker in het hart van het cultuurgebouw (Raadhuisplein 5, 2132TZ Hoofddorp). De programmering is mede mogelijk gemaakt door de Bavo stichting Heemstede en de gemeente Haarlemmermeer. Deze activiteit is voor iedereen dus ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Heeft u vragen over begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via Mara van Limbeek: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255 en Misha de Jong: madejong@amstelring.nl of 06 14646643

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *