My Generation haalt het Danspaleis terug naar Hoofddorp!

Het Danspaleis komt terug! Na het succes in 2018, waar ruim negentig ouderen stonden te swingen in het Hoofddorpse Cultuurgebouw, werd het meteen duidelijk dat er een vervolg moest komen. Sindsdien kan er iedere 3e donderdag van de maand gedanst worden op lekkere plaatjes in het Duyckercafé. Maar af en toe mag er groter uitgepakt worden en daarom haalt de organisatie het Danspaleis in april nogmaals naar de passage.

Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement voor ouderen met een bevlogen Platen Draaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Kortom, een vrolijk feest van herkenning, middenin Het Cultuurgebouw!

Op donderdag 11 april wordt de passage in Het Cultuurgebouw omgetoverd tot het Danspaleis. Alle ouderen die zin hebben in een feestje zijn vanaf 14:00 welkom, om 14:30 legt de Platen Draaier de eerste plaat erop en gaan de voetjes van de vloer. Kijken, luisteren en genieten van een drankje aan de bar, mag natuurlijk ook.

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding organiseren iedere donderdag My Generation in het gezellige café van Duycker in het hart van het cultuurgebouw (Raadhuisplein 5, 2132TZ Hoofddorp). Deze activiteit is voor iedereen dus ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Heeft u vragen over begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact met ons op via: mygeneration@amstelring.nl of Misha de Jong 06 14646643.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Bavo stichting Heemstede en de gemeente Haarlemmermeer.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *