Rockende ouderen zingen in Duycker: Doe mee!

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding trappen begin november af met het senioren Rockkoor My Generation. Alle ouderen uit de  Haarlemmermeer, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit unieke project! Iedere donderdag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Het koor is geïnspireerd op op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van de The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Hij maakte hen krachtig zichtbaar door hen in een studio met elkaar te verenigen. Inmiddels hebben ze verschillende hits op hun naam staan, waaronder een cover van My Generation van The Who.

Om mee te kunnen doen, hoeft u zich alleen maar aan te melden. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wilt u graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, u bent hierin zeker niet de enige.

Data: 2 november 2017, daarna iedere donderdag
Tijd: 15:30 – 17:00
Plaats: Poppodium Duycker,
Kosten: losse les: 5,- 10 rittenkaart: 45,- Volledig jaar (40 repetities): 180,-
Inschrijven: U kunt bellen of mailen naar Mara van Limbeek: mvanlimbeek@amstelring.nl, 06-22064255. Wilt u hierbij aangeven of u ondersteuning nodig heeft en of u eventueel bereid bent iemand onderweg op te halen die minder mobiel is?

Bewaren

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *