Rockkoor groot succes

Seniorenkoor My Generation heeft een eerste spetterend optreden gegeven als onderdeel van InKoor in Pier K in Hoofddorp. Het 21 koppen tellende koor wist, onder begeleiding van dirigent Boris Kothuis, de bomvolle zaal volledig op te zwepen. Nummers als Satisfaction van de Rolling Stones en One Love van Bob Marley werden vol overtuiging gebracht en met een staande ovatie ontvangen.

Met rode wangen, kwam het koor nagenietend van het podium af. Iedereen heeft genoten. Na de zomer krijgt dit koor zeker een vervolg. Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Hij maakte hen krachtig zichtbaar door hen in een studio met elkaar te verenigen.

Het senioren rockkoor My Generation is een initiatie van Pier K, Duycker en Amstelring Dagbesteding. Wilt u meer weten of meedoen? Stuurt u dan een mail naar mvanlimbeek@amstelring.nl.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *