Vervoer dankzij vrijwilligers in Zwanenburg

In het voorjaar is Dagbesteding Eigen Haard overgegaan van een commerciële vervoerder naar zelf georganiseerd vervoer door  de Senioren vereniging Zwanenburg. Nu ruim een half jaar later blikken de medewerkers van Dagbesteding Eigen Haard terug. “Het was voor ons best spannend, de overstap. Zal alles wel goed gaan? Wij kunnen nu vertellen dat het heel goed verlopen is en wij heel erg blij
zijn met deze grote groep vrijwilligers die zich gezamenlijk inzetten om onze bezoekers een fijn dag te bezorgen”, aldus één van de medewerkers.

Voor de bezoekers begint de dag nu eigenlijk al bij de voordeur, met een gezellig praatje in de auto dankzij de vrijwilliger. Natuurlijk gaat er af en toe nog wel eens iets mis, maar ook dat wordt dankzij goede en snelle communicatie zo weer opgelost. 20 november is er met alle betrokkenen geëvalueerd.  Gezamenlijk is men daar tot de conclusie gekomen dat alles uitstekend verloopt. Er zijn nieuwe afspraken gemaakt met het oog op de winter in geval van sneeuw en gladde wegen, zodat een ieder veilig en wel vervoerd kan worden.

“Het zijn allemaal geweldige chauffeurs, we hopen dat we nog lang van deze samenwerking mogen genieten”, aldus medewerkers en bezoekers van Dagbesteding Eigen Haard.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *