Ontmoetingscentrum Eigen Haard

In het gezellige Zwanenburg is, na de succesvolle bewonersactie tegen sluiting van eigen Haard, een prachtig nieuw woonzorgcentrum en ontmoetingscentrum geopend. Een ontmoetingscentrum als plek die voldoet aan alle wensen van de bewoners en bezoekers in en om Eigen Haard. een plek waar vele activiteiten georganiseerd worden en waar ouderen met vragen of behoefte aan extra hulp terecht kunnen. Wanneer iemand zorg en/of ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een handicap, ziekte of ouderdom, dan kan deze worden georganiseerd. Kortom een plek waar iedere Zwanenburger zich thuis voelt.

Gespecialiseerde Dagbesteding
Mocht de intensiteit van de zorgvraag zwaarder worden, dan kunt u kiezen voor gespecialiseerde dagbesteding. U komt hiervoor in aanmerking als u wat meer ondersteuning nodig heeft bij het oppakken of uitvoeren van activiteiten, of wanneer u begeleiding nodig heeft bij het invullen van uw
dag- en weekprogramma. Professionals helpen u de dag naar eigen wensen in te vullen met als doel een fijne dagbesteding waarbij u zo min mogelijk gehinderd wordt door uw beperkingen.

Praktische informatie
Openingstijden: 10:00 – 16:00
Groepsgrootte: Gemiddeld 8 deelnemers
Kosten: Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Amstelring Dagbesteding dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze kosten kunnen, als u een indicatie heeft, vergoed worden dmv een PGB, de Wet Langdurige Zorg of door de gemeente vanuit de WMO. Hier is een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan verbonden, de hoogte van deze eigen bijdrage kunt berekenen op de website van het CAK. Er geldt een eigen bijdrage van 5 euro wanneer u een warme maaltijd bestelt of gebruik wilt maken van diensten zoals de kapper.
Vervoer: Onze vaste vervoerder kan u halen en weer thuisbrengen wanneer u een vervoersindicatie heeft.

Contactgegevens algemeen
Eigen Haard
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
020-497 5444
Contactgegevens Dagbesteding
dagbestedingEigenhaard@amstelring.nl
Goede telefoonnummer: 020-4077592