Amstelring Dagbesteding biedt een breed activiteitenprogramma in de regio  Amstelland & Meerlanden. Wij zijn onderdeel van zorgorganisatie Amstelring.

Huis van de Buurt

In verschillende plaatsen hebben wij Huizen van de Buurt die als ontmoetingsplek voor de wijk dienen. Dit zijn gezellige locaties gerund voor en door  buurtbewoners. Hier kunt u gewoon binnenlopen voor een verse kop koffie, u inschrijven voor één van de vele activiteiten, informatie en advies inwinnen of aan de slag als vrijwilliger. Een Huis van de Buurt is (meestal) gevestigd rondom een woonzorgcentrum, waardoor er wanneer dat nodig is ook professionele zorg en begeleiding geboden kan worden. Huizen van de Buurt zijn ontstaan vanuit een brede samenwerking van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Hierdoor kunt u er met al uw vragen op het gebied van zorg en ondersteuning terecht.

Gespecialiseerde Dagbesteding

Amstelring Dagbesteding is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten speciaal voor ouderen die eenzaam dreigen te raken of te maken hebben met lichamelijke- of geheugenproblemen. Tijdens deze activiteiten is er professionele begeleiding aanwezig die u ondersteuning of zorg kan bieden wanneer dat nodig is. Wij spelen zo goed mogelijk in op de wensen van onze bezoekers. Dus wanneer u graag iets wilt doen of organiseren, dan denken wij graag mee hoe we dit samen kunnen realiseren.

Breed aanbod van Amstelring

Wij werken wij nauw samen met o.a. Amstelring Wijkzorg, Mantelzorg & Meer, Amstelring Thuisbegeleiding,  Hulp bij Huishouden. Ook kunnen we gebruik maken van aangepaste fitnessruimtes behorende bij woonzorgcentra. Kortom, we zijn van alle markten thuis en helpen u graag om zelfstandig en actief te blijven.